Hvornår er det rigtige tidspunkt til at refinansiere dit realkreditlån?

Du har hørt at renten er nede og du synes det kunne være tid til at refinansiere dit eksisterende realkreditlån, men hele lånet ansøgningsprocessen var så udmattende under det oprindelige lån at du ikke er sikker på det er værd at besværet. Du kunne meget vel være rigtige, men der er nogle ting du kan gøre for at hjælpe med at afgøre, om det er tid til at refinansiere dit realkreditlån.
Den første ting du skal bekræfte er rentesatsen for dit eksisterende realkreditlån og rentesatser, der tilbydes over hele linjen for nye lån. Hvis der ikke er mindst en halvanden til to point forskel, vil du sandsynligvis ikke være væsentligt bedre stillet til at refinansiere dit realkreditlån. Her er hvorfor.
Husk disse lukke omkostninger på din oprindelige realkreditlån? Du har formentlig betalt for en vurdering, måske en hjem inspektør tjenester og endda en undersøgelse hvis du har landlig ejendom. Afhængigt af hvor lang tid der er gået siden din oprindelige lån, kan du blive konfronteret med at have alle disse processer, gentages. Især hvis du går med en anden långiver, har haft den eksisterende realkreditlån i mindst to år, have foretaget større ændringer til dit hjem eller ejendom, eller har set nogle betydelige variationer i egenskabsværdier i dit område, vil du sandsynligvis være skal have en vurdering i det mindste. Det er ikke en enorm omkostning for en vurdering, kunne sammenligne det med det beløb, du vil gemme på et lille fald i renten vise at det vil tage måneder at genvinde denne udgift. Glem ikke at du vil sandsynligvis have nogle ekstra lukke omkostninger fra långiver på den nye realkreditlån (du, efter at alle, tager et nyt lån selvom du har en eksisterende lån) og du kan endda blive konfronteret sanktioner for at betale off dine eksisterende lån tidligt. Afveje disse omkostninger mod hvad du forventer at gemme, før du tager dette skridt.
Så betyder det, at du aldrig skal refinansiere en eksisterende realkreditlån? Faktisk, der er masser af muligheder, når Refinansiering dit realkreditlån giver god økonomisk mening. Hvis du har markant øget værdien af dit hjem eller har betalt for flere år, kan du have nok egenkapital til at kvalificere sig til en bedre rente. Du kan også lavere månedlige betalinger eller refinansiere for at foretage forbedringer. I sidste ende er det til dig at afveje omkostningerne ved refinansiering dit realkreditlån og beslutte, om tiden er rigtige for dig at tage dette skridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.