En meget kort historie af den industrielle Revolution

Den industrielle Revolution refererer til perioden i midten af 1700-tallet, betydelige fremskridt er sket i anvendelsen af vores teknologiske viden og opdagelser. Det signalerede en overgang fra en økonomi baseret på manuelle arbejdskraft i landbruget til en økonomi domineret af industrien og maskine fremstilling. Den første industrielle revolution havde en dybtgående indflydelse på det moderne samfund. Selv om der er nogle debat, der omgiver oprindelsen af bevægelsen, de fleste enige om, at det begyndte i Storbritannien med opfindelsen af dampmaskinen.
Dampmaskinen blev drevet ved afbrænding af kul, som kogt vand, og lavet tryk damp. Dette tryk damp blev brugt til magten industrimaskiner, primært anvendes til fremstilling af tekstiler. Den anden industrielle revolution fusionerede med den første industrielle revolution omkring 1850, hvor fordelene ved den første fase blev fuldt realiseret. Den anden industrielle revolution var et direkte resultat af rigdom og teknologiske fremskridt lavet af den første fase.
Dette særlige æra af den industrielle revolution er karakteriseret ved udviklingen af dampdrevne jernbaner og skibe. I begyndelsen af 1900 begyndte forbrændingsmotor at blive brugt massevis. Selv om tanken om en forbrændingsmotor havde været forestillet mig i et stykke tid, var det ikke fuldt indset før 1860 da Jean Joseph Etienne Lenoir produceret sin berømte gasfyrede forbrændingsmotor. Denne motortype er stadig langt den mest populære type anvendes i verden i dag.
Bilindustrien spillede en stor rolle i skabelsen af rigdom og forfinelse af bestemte teknologier. Samlebånd produktionsmodel var først ansat i denne periode. Mens flere og flere mennesker forladt bruget til fabrikken, deres muligheder for opadgående social mobilitet øges. Folk havde mere arbejde og flere penge, og dette førte til en samlet stigning i den generelle rigdom af befolkningen. Naturligvis, den automotive blev et symbol på rigdom og social status. Disse teknologiske fremskridt fældet nogle enorme ændringer i samfundet.
Ideerne udvikles og realiseret i Vesteuropa og Amerika, spredt over hele verden at bringe enorme sociale forandringer. Den industrielle revolution spillede en central rolle i etableringen af moderne city centre. Dette skyldtes hovedsagelig tilstrømningen af landarbejdere i de områder, hvor fabrikkerne blev bygget. Den industrielle revolution havde også en dybtgående indvirkning på retssystemet i mange nationer, som lovgivningen at fastslå arbejdstagernes rettigheder blev indført. Moderne liv ville være meget anderledes i dag ikke var det for den industrielle revolution.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.