Coaching-en tilpasning værktøj til at nå opfyldelse i den globale økonomi

På et tidspunkt, når den globale økonomi er bringe innovation, nye idéer og nye muligheder i markedet, har outsourcing og afskaffelse af funktionærer job efterladt mange af os føler ængstelige og usikre på fremtiden. Det er stadig mere klart, at den amerikanske arbejder ikke længere kan se til corporation for en følelse af sikkerhed, sted, fordele eller loyalitet. Som afhængighed af gamle strukturer er aftagende, opstår følgende måder at anskue arbejde:

Folk ønsker arbejde, der giver dem mening og formål

Folk ønsker deres arbejde til at være en del af en balanceret livsstil

Mennesker vælger i stigende grad at oprette deres egne små virksomheder eller arbejde som freelancere, konsulenter og uafhængige kontrahenter

I de skiftende konjunkturer skal folk lære at stole på deres egen intuition, talent og ressourcer til både overleve og trives. For at gøre dette, skal de vedvarende motivation og selvbevidsthed til at genkende og forfølge nye muligheder, der fører til meningsfulde arbejde. Dette rejser spørgsmålet om, hvordan kan vi endda genkende nye muligheder, når vi kan føle sig mere stresset og nervøse end nogensinde. Mange af os kan ikke selv, hvad vi ønsker, eller hvor at lede efter det, hvis vi vidste.

Heldigvis er der en kraftfuld køretøj nye til at hjælpe folk med at finde fokus, formål og tilfredsstillelse, og at holde dem på rette spor i disse usikre tider og i fremtiden. At køretøjet kaldes personlig og professionel Coaching. Personlig og professionel Coaching fungerer gennem et dynamisk partnerskab fokuseret udelukkende på kunden og kundens dagsorden. I coaching anses følgende:

Mennesker er kreative, ressourcestærke og hele

Mennesker er i stand til at finde deres egne svar på hvilke udfordringer

Alle dele af folks liv-karriere, relationer, fritid, personlig vækst, økonomi, osv. er indbyrdes forbundne og påvirker life balance og tilfredsstillelse

Coaching ofte starter ved at undersøge, hvad personen, der virkelig ønsker. Selv når folk tror de kender det, fremkomme større klarhed og selvbevidsthed gennem coaching. Og nogle gange, folk opdage forskellige forventninger, dem, der gør dem ser frem til at komme ud af sengen hver morgen.

Ved hjælp af aktiv lytter færdigheder og spørgen proaktiv, træner får kunden til at opleve et dybere kendskab til hvordan de fungerer i livet. Gennem aktiviteter som værdier afklaring, brainstorming og personlige strategisk planlægning, vil træneren hjælpe deres klient til at genkende og få adgang til indstillinger og muligheder de måske aldrig bemærket før. Ved at holde kunden ansvarlig og ansvarlig, bemyndiger træneren kunden til at følge op på de løfter, de laver i coaching. Senere, bygger en momentum der resulterer i en tillid, der forvandler inspireret idéer til konkrete handlinger med virkelige verden resultater.

Hvad vi lærer om os selv gennem coaching vil omfatte vores potentielle og unikke talenter, men også noget vi tidligere har undgået. En coach vil arbejde med klienten til at afdække og frigøre nogen negative og begrænsende overbevisninger, der kan stoppe dem fra at nå, hvad de virkelig ønsker. Alt dette sker i et forhold, hvor tillid, respekt og anerkendelse er højt værdsat.

Coaching er en tilgang, der gør det muligt for folk at opfylde deres egne største løfte og trives uanset de skiftende vinde af økonomien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.