Mad ud af huset i Århus, Randers

Hornslet Gæstgivergårds lokaler

Hornslet Gæstgivergård tilbyder festlokaler til enhver fest eller arrangement. Vi har bl.a. erfaring med at afholde følgende fester:

  • Danske, kurdiske og tyrkiske bryllupper
  • Bronze-, sølv- og guldbryllup
  • Ungdoms- og gymnasiefester
  • Runde fødselsdage
  • Konfirmation
  • Begravelse

Vores mangeårige erfaring inden for udlejning af festlokaler sikrer dig en effektiv og behjælpelig betjening. Vi tilbyder ikke levering af mad, men henviser gerne til kokke og serveringspersonale, så du som vært kan slappe af og nyde festen med dine gæster.

Indbydende og flotte sale

Gæstgivergården kan huse selskaber fra 10 til 370 personer i vores to flotte og stemningsfyldte sale: Lille Sal og Store Sal.

I Lille Sal er der plads til op til 120 personer. Lokalet er malet i lyse farver og er perfekt til mindre selskaber, da stemningen er intim og familiær. Fra salen er der udgang til en gårdhave, som er perfekt til velkomsttalen og –drinken.

Store Sal kan huse op til 250 gæster, med rig plads til både dansegulv og band. Salen har yderligere en stor 40m2 scene, som egner sig perfekt til band, foredrag eller anden underholdning. Lokalet er lyst med flotte parketgulve og stemningsfulde store lysekroner, som kaster et hyggeligt og stemningsfuldt lys.

Ønsker du at leje begge sale, kan dette sagtens lade sig gøre. Salene skilles af en stor dør, som åben giver udsyn salene imellem. Vi har borde, stole, service mm. inkluderet prisen til alle gæster, så du undgår at skulle leje andetsteds.

Ønsker du en fremvisning?

Vil du gerne høre mere om mulighederne for at booke vores selskabslokaler, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på tlf. 8697 5099 eller 4058 5897 eller vores kontaktformular og hør nærmere.