Mad ud af huset i Århus, Randers

Selskabslokaler på Gæstgivergården

Selskabslokaler på Gæstgivergården

Mangler du selskabslokaler til din næste fest? så har vi hos Hornslet Gæstgivergård fine selskabslokaler, som har dannet rammerne for en lang række fester siden 1877. Vi kan huse selskaber af enhver art lige fra fra 10 til 370 kuverter i vores 2 flotte sale.

Det rette selskabslokale

Ønsker du at se vores selskabslokaler, er du velkommen til at kigge forbi vores Gæstgivergård for en fremvisning. Vi står til din rådighed, hvis du har brug for konsultering med hensyn til afholdelsen af din fest. Vi er desuden også behjælpelige med borde, stole, lysestager, duge, service mm.

Med over 20 års erfaring inden for udleje af selskabslokaler, kan vi give dig den hjælp og sparring du mangler. Mangler du inspiration til bordopstillinger og pyntning, hjælper vi gerne, så du får lige præcis den fest, du ønsker.

På Gæstgivergården er alle slags selskaber velkomne, og vi tilpasser altid stemning, service og udsmykning til dine ønsker.

De bedste samarbejdspartnere

På Gæstgivergården tilbyder vi ikke levering af mad og drikke, men står altid klar til at anbefale dygtige og pålidelige samarbejdspartnere. Lokalerne har tilknyttet 2 moderne køkkener: Det ene et anretterkøkken til catering, det andet et fuldt udstyret køkken, med alt det en kok eller kogekone skal bruge.

Kontakt Gæstgivergården

Vi kan kontaktes via kontaktformularen eller via tlf. 8697 5099 eller 4058 5897, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for, at booke vores selskabslokaler på Hornslet Gæstgivergård.