Mad ud af huset i Århus, Randers

Nærbanen kører til døren, så det er muligt at lade bilen stå og tage toget.

Hornslet Gæstgivergård

Om Hornslet Gæstgivergård

Vi har mange års erfaring inden for afholdelse af selskaber – faktisk har stedet dannet rammer om selskaber og baller lige siden 1877.

Naturligvis er der sket meget på Gæstgivergården siden 1877, adskillige renoveringer og moderniseringer har fundet sted, og Gæstgivergården er således i dag et moderne og traditionelt samlingssted på én gang. Stedet har nu to moderne køkkener og flotte sale, som stadig emmer af historie og stemning.

Siden 1994 er stedet drevet af ejer og kok Niels Kristiansen. Vores erfaring gennem mere end 20 år sikrer kunderne en tryg og kyndig hånd, som sikkert kan guide dig igennem planlægning og arrangering din begivenhed, præcis som du ønsker det. Vi hjælper dig, uanset om du vil leje et selskabslokale til fødselsdag, bryllup, konfirmation, sølvbryllup reception eller middag – der er ikke det arrangement, som vi ikke kan afholde.

Vores lokaler
I vores selskabslokaler er der plads fra 10 til 370 kuverter, lige meget om du planlægger en lille sammenkomst for de nærmeste, eller en stor fest, hvor du samler venner og familie fra nær og fjern.

Hos Hornslet Gæstgivergård er alle slags selskaber velkomne, og vi tilpasser altid stemning, service og udsmykning efter selskabets art og kundens ønsker. Vi har faciliteterne til at danne rammen om både små som store selskaber, og skaber den perfekte fest for dig og dine gæster.

Kontakt Hornslet Gæstgivergård

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis du mangler lokaler til din næste fest eller arrangement. Vi stiller gerne vores flotte selskabslokaler til rådighed i hyggelige omgivelser. Kontakt os på tlf. 8697 5099 eller 4058 5897.